Sayfalar

15 Temmuz 2012 Pazar

AFW 3. Gün - Begendiklerim

Fred  Farrow- Britt Avelon Tan & Jacob Kok ve Bas Kosters'in şovlarını önceki postlarımda paylaşmıştım. Şimdi ise Amsterda Moda Haftası'nın 3. gününün diğer defilelerinden sevdiğim tasarımları seçtim.

Studio Jux



Koleksiyondaki erkek kıyafetlerinden en beğendiğim, bu eğlenceli ve renkli desenli gömlek, aynı desen papyon ve siyah takım. 




Beyaz tunik-gömlek ve desenli pantolonda ve
her modelde olan spor ayakkabılarda farklı bir salaşlık var. 

                                                                            


Ve bu sezon çokça gördüğümüz ve görmeye devam edeceğimiz parlak gümüş rengi burada da şort olarak karşımıza çıkıyor.










Spijkers & Spijkers 


Truus Spijkers and Riet Spijkers kardeşlerin ilkbahar/yaz koleksiyonunu pek beğendiğimi söyleyemem ama belki de takımlara zaafım olduğu için bu ikisi genelin dışında kaldı. Sarı kırmızı kemer ve ayakkabılarla tamamlanmış gri takımın içindeki t-shirtte aynı zamanda koleksiyonun da adı olan "I am in training, don't kiss me." yazıyor.

İkincisi ise üzerinde sirk hayvanları olan, renkli bir takım. Bu arada beğendiğim iki tasarımı da aynı model taşımış. :)













Marije Hellwich & Tony Marcus Sacharias 





 Hellwich'in ilkbahar/yaz koleksiyonundan bu modelin üzerindeki her şey göz alıcı ama ben bunların dışında paltosunun rengini, uzunluğunu ve verdiği ağır başlılığı beğendim.


Sağdaki fotoğraf için doğrusunu isterseniz ben asıl modelin kendisini sevdim ama siyah gladyatör sandaletlerini atlamamak lazım. Keşke etrafta bunları giyen bir sürü erkek olsa. Sol tarafta ise muhteşem hardal rengi olan bir palto duruyor dostlarım.
Tony Marcus Sacharias'ın tasarımlarından ise sadece bu düz, kol yeri olmayan kesimleri ve sert botları gösterebilirim.

Jan Boelo
Ve son olarak kapanışta Jan Boelo'nun sonbahar/kış koleksiyonu var. Seksi dar elbiseler, örgü üstler, parıltılı pantolon ve ceketler altın, gümüş, bronz gibi metalik renklerle buluşmuş. Siyahlara, ağır derilere, botlara boğulmuş modellere asker görünümlü desek abartmış sayılmayız. 
Bugünlük benden bu kadar. :)