Sayfalar

23 Temmuz 2012 Pazartesi

The Dark Knight Rises London Premiere

The Dark Knight Rises New York premiere'i 16 Temmuzda gerceklesti. Marion Cotillard, bence gecenin en sik ismiydi. Christian Dior Couture elbisenini Christian Louboutin'in Lady Max ayakkabilariyla tamamlamisti. Elbiseyle alakasiz gibi dursa da hali hazirda sahip oldugu ve Chopard kupeleriyle artan prenses havasini bu ayakkabilarla bozdugu iyi olmus. Makyaji icin bir kilif uyduramayacagim ne yazik ki. Belki her renk olurdu da turuncu, koca bir hayir.
Anne Hathaway'i ise filmdekinin aksine beyaz, Prabal Gurung resort 2013 koleksiyonundan kuyruklu ve peplum detayi olan bir elbiseyle goruyoruz. Elbisenin arka kismi cok hos duruyor, ama on kismi Hathaway'in vucuduna gore mi pek emin degilim. Yeni pixie sac kesimiyle yine zarif gorunse de, o bilezik yerine goz alici kupeler ve kucuk bir clutch cok iyi olurdu. Boyle cok fazla basite kacmis gozukuyor.
Hailee Steinfeld, filmi izlemeye bastan asagiya Marc Jacobs Resort 2013'ten bir kombinle gelmis. Cicekli elbisesinin boyu, rengi tam ona gore ve uzerinde cok tatli durmus. Siyah plexy clutch da ayni koleksiyondan hayran olunacak bir diger sey ama platform sandaletler icin ayni seyi soyleyemeyecegim, gercekten kotuler.
Emilio Pucci'nin Fall 2012 koleksiyonundan transparan bir elbise giyen Zoe Kravitz ise tam bir hayal kirikligi. Modelin uzerinde cok sik duran elbise onda zaten hic olmamisken, ustune Alexander Wang tasarimi 'Sabine' ayakkabilari siniri asmis. Herhalde bu harika ayakkabilari kombinlemeyi becerememis de bu elbiseye uydurmaya calismis. 
Son olarak hayrani oldugum Joseph Gordon-Levitt'i acik gri bir Balenciaga takimi icinde paylasmak istiyorum. Zaten genelde hep cok sik giyiniyor.

Fotograflar: Getty Images


Hiç yorum yok: