Sayfalar

2 Temmuz 2012 Pazartesi

Versace Atelier Haute Couture

Paris Moda Haftasi'nda sira haute couture'de! Bu postumda Donatella Versace'nin parlak ve gosterisli kreasyonundan sectiklerimi tanitmak istiyorum

 Tasarimlarda en cok hosuma giden ozellik renkler oldu. Deri ve tullerden olusan bu elbisede Yunan motifleri kullanilmis.

Yine Yunan esintileri tasiyan, deri bustiyer kullanilmis tasarimda pembenin tonlari ve bu renk kombinasyonunun modelin cildiyle olusturdugu uyum alevlerin sadece kirmiziya ait olmadigini kanitlar nitelikte.

Kristal detaylari olan elbisenin (solda) ten rengine yakin tonuyla yarattigi ciplaklik hissini cok sevdim. Sagda ise bu sefer daha esmer bir modelde parlak bronz bir tasarimla ayni gecis saglanmis.



Minilerdeb en begendiklerimden biri soldaki ustu salas alti asimetrik kesimli tasarim. Digeri ise sagdaki desenli krem ve mor renkli, modelin ustunde mukemmel durmus olan deri elbise.

Ayakkabilarda tercih topuklu, bantlardan olusan sandaletlerden yana kullanilmis. Oldukca iddiali bir model nitekim tasimak icin uzun ve duzgun bacaklara ihtiyac var.


Bu cekete bayildigimi soyleyebilirim. Ustelik kreasyonda cokca yer alan kemerlerden en dogru buldugum kullanim da bu oldu.



Bu koleksiyonda bayildigim parcalarin yaninda begenmediklerim de vardi. Ornegin soldaki modelde bustiyerdeki karmasayi ve elbisenin beyaz tullerle tamamlanmasini hic sevmedim. Onceki modellerin aksine burada tul ucuz bir goruntu olusturmus. Bunun yerine icinden gozuken sekilde kalsaydi cok daha iyi olabirdi. Sagdaki modelde ise transparan cizgilere sahip elbisenin eteginin hareketli degil de duz sekilde bitmesini tercih ederdim zira tasarim buna gerek duymayacak kadar sik.

Bugunluk bu kadar. Umarim hosunuza gider!

Fotograflar:
Imaxtree

Hiç yorum yok: